Prelungitor de fixare

Prelungitor de fixare

Model: 88513
Disponibilitate: Disponibil
1 520 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI-KANGURO produce tot ce aveți nevoie pentru eliminarea deșeurilor de construcții.

Extinderea secțiunii conductei de gunoi RUBI-KANGURO permite fixarea suplimentară.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.


Toate dispozitivele de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.


RUBÍ este bine conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele folosite în construcții și reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. De aceea, RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.


RUBI este prezentă în peste 120 de țări în care compania are propriile birouri, sucursale, reprezentanțe sau o rețea de distribuție. Prin urmare, este ușor pentru utilizatorul final să vă găsească instrumentul sau piesele de schimb pentru el. Contactați-ne prin portalul "Descoperă RUBI" sau prin intermediul paginilor noastre pe rețelele sociale dacă aveți nevoie de informații despre cel mai apropiat distribuitor.