Inel de manipulare Chute

Inel de manipulare Chute

Model: 88516
Disponibilitate: Disponibil
750 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Inelul de control al mișcării RUBI-KANGURO este montat pe ultima parte a jgheabului de gunoi. Vă permite să ghidați cu ușurință secțiunea în direcția corectă și astfel să controlați eliberarea gunoiului în recipient.

Datorită inelului de control al mișcării RUBI-KANGURO, nivelul de încărcare a containerelor cu deșeuri din clădiri este controlat, împiedicându-le acumularea într-o parte și blocând secțiunea de ieșire a coloanei.

Inelul de control al mișcării RUBI-KANGURO este atașat la marginea liberă a lanțului ultimei secțiuni a turnului de resturi la o înălțime convenabilă și vă permite să vă îmbunătățiți manevrabilitatea, fixați-o în container și astfel evitați mișcarea nedorită a secțiunii prin inerție de la deplasarea deșeurilor de-a lungul coloanei.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate dispozitivele de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.

RUBI produce instrumente de construcție de peste 65 de ani. În această perioadă lungă de timp, produsele noastre au câștigat încredere extraordinară de la constructorii profesioniști din întreaga lume. Astăzi, RUBI continuă să producă și să dezvolte un instrument de construcție care să justifice încrederea pe care o are la cel mai înalt nivel. Marca noastră, ca și produsele noastre, este sinonimă cu calitatea și garanția unui rezultat de primă clasă. Constructorii profesioniști au încredere în noi și, prin urmare, ne concentrăm eforturile și cunoștințele noastre asupra producției de instrumente profesionale.