Carcasa de metal

Carcasa de metal

Model: 88511
Disponibilitate: Disponibil
4 390 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Receptor metalic pentru încărcarea topurilor de cauciuc "RUBCHUTE".

Datorită acestui receptor metalic, secțiunea dreaptă a gunoiului de cauciuc RUBCHUTE se poate transforma cu ușurință în secțiunea de încărcare inițială.

După instalarea receptorului metalic pe secțiunea dreaptă "RUBCHUTE", este necesar să conectați lanțurile sale cu lanțurile de secțiuni.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate dispozitivele de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.

Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.

Datorită spiritului de echipă și spiritului de echipă al tuturor departamentelor companiei, precum și a unui nivel ridicat de recunoaștere a utilizatorilor produselor noastre din întreaga lume, cunoaștem absolut toate caracteristicile fiecărei piețe în care produsele noastre sunt prezente și cerințele fiecărui utilizator.

RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.