Bara universala de fixare (planșeu)

Bara universala de fixare (planșeu)

Model: 88515
Disponibilitate: Disponibil
7 700 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI-Kanguro produce tot ce aveți nevoie pentru eliminarea deșeurilor de construcție.

Suportul de montare RUBI-Kanguro este utilizat atât cu modele din cauciuc RUBCHUTE, cât și cu modele LIGHTCHUTE din plastic și este elementul inițial de ancorare pentru întreaga coloană de eliminare a deșeurilor. Fixați ușor și sigur atât pe verticală, cât și pe orizontală. Include 2 cleme.

Suportul de montare RUBI-Kanguro - construcție armată pentru a rezista la întreaga greutate a turnului de resturi. Lanțurile suportului de montare pentru construcția de rubii RUBI-Kanguro sunt în special consolidate - o legătură cu un diametru de 7 mm, respectă standardul DIN763-

Pentru siguranță, se recomandă instalarea la fiecare 15 metri de eliminare a gunoiului. Acest lucru va oferi o stabilitate suplimentară pentru coloană.

În cazul necesității de a furniza suporturi de montaj suplimentare sau contragreutăți, se recomandă utilizarea suportului de fixare cu rafturi alungite (art.88513).

Este posibil să utilizați un troliu ca accesoriu, mai ales când montați și demontați o coloană cu o lungime maximă de 12 secțiuni.

Echipamentele RUBI-Kanguro pentru instalațiile de depozitare a deșeurilor de construcție au fost proiectate pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate corpurile de iluminat sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.