Bara de fixare de șchele

Bara de fixare de șchele

Model: 88517
Disponibilitate: Disponibil
7 700 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI-KANGURO produce tot ce aveți nevoie pentru eliminarea deșeurilor de construcții.

Suportul de fixare RUBI-KANGURO pentru schele de construcție este utilizat atât cu modele de cauciuc RUBCHUTE, cât și cu capace de plastic LIGHTCHUTE și este elementul inițial de ancorare pentru întreaga coloană de eliminare a deșeurilor. Ușor și sigur atașat la structura metalică a pădurii. 2 cleme de prindere incluse.

RUBI-KANGURO suport pentru schelă - construcție armată pentru a susține greutatea totală a turnului de resturi. Lanțurile suportului de fixare pentru schele pentru schele de construcție RUBI-KANGURO sunt în special consolidate - legătura cu un diametru de 7 mm, respectă standardul DIN763.

Pentru siguranță, se recomandă instalarea la fiecare 15 metri de eliminare a gunoiului. Acest lucru va oferi o stabilitate suplimentară pentru coloană.

În cazul necesității de a furniza suporturi suplimentare de montare sau contragreutăți, se recomandă utilizarea suportului de fixare cu rafturi lungi (art.88513).

Este posibil să utilizați un troliu ca accesoriu, mai ales când montați și demontați o coloană cu o lungime maximă de 12 secțiuni.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate corpurile de iluminat sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.