Bara de fixare a secțiunilor

Bara de fixare a secțiunilor

Model: 88514
Disponibilitate: Disponibil
1 360 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Bara de montare pentru coloana de resturi este utilizată cu un troliu. Scopul principal al brațului este nivelarea suspensiei secțiunilor de amortizare în timpul instalării și dezasamblării coloanei.

Lanțurile barei de montaj pentru gunoi pentru construcția lui RUBI-KANGURO sunt în special consolidate - o legătură cu un diametru de 7 mm, respectă standardul DIN763.

Bara de susținere a gunoiului de construcție RUBI-KANGURO este utilizată atât cu modele din cauciuc RUBCHUTE, cât și cu blocuri din plastic LIGHTCHUTE.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate dispozitivele de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.

RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.

In dezvoltarea acestor dispozitive a implicat o echipă de ingineri cu înaltă calificare de la RUBÍ otdlea I + D + I care au analizat informații din întreaga lume pentru a reprezenta corect și să înțeleagă ceea ce este necesar să se dezvolte și să producă pentru a îndeplini cerințele de constructori profesionale, indiferent de țara în care trăiesc și muncesc.