Bara cu troliu chute

Bara cu troliu chute

Model: 88520
Disponibilitate: Disponibil
13 200 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Troliu manual RUBI-Kanguro montat pe suporturi la clădirea de montaj și a pădurilor și facilitează activitatea de asamblare și demontare maximă coloana musorospuska a secțiunilor.

Troliu manual RUBI-KANGURO are un cablu de 15 metri lungime, care corespunde unei lungimi de 12 secțiuni de resturi. un sistem de securitate care poate rezista greutatea secțiunilor coloanei și îl împiedică să cadă în timpul lucrului cu colecția de gunoi.

Troliul manual RUBI-KANGURO este ideal pentru locurile în care nu este utilizat macara turn.

Gama de dispozitive de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO a fost proiectată pentru a facilita instalarea și demontarea coloanelor de colectare a deșeurilor, precum și pentru a asigura confortul și siguranța utilizării acestora.

Toate dispozitivele de eliminare a deșeurilor de construcție RUBI-KANGURO sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele noastre de calitate.

RUBI produce instrumente de construcție de peste 65 de ani. În această perioadă lungă de timp, produsele noastre au câștigat încredere extraordinară de la constructorii profesioniști din întreaga lume. Astăzi, RUBI continuă să producă și să dezvolte un instrument de construcție care să justifice încrederea pe care o are la cel mai înalt nivel. Marca noastră, ca și produsele noastre, este sinonimă cu calitatea și garanția unui rezultat de primă clasă. Constructorii profesioniști au încredere în noi și, prin urmare, ne concentrăm eforturile și cunoștințele noastre asupra producției de instrumente profesionale.

RUBI este prezentă în peste 120 de țări în care compania are propriile birouri, sucursale, reprezentanțe sau o rețea de distribuție. Prin urmare, este ușor pentru utilizatorul final să vă găsească instrumentul sau piesele de schimb pentru el.