Disc de diamant pentru ceramica Continuo - CEV 250

Disc de diamant pentru ceramica Continuo - CEV 250

Model: 25934
635 lei

Descrierea

Lamele solide de diamant CEV RUBI sunt universale pentru tăierea oricărui tip de plăci ceramice.


Combinația dintre boabele de diamant și compoziția aliajului de ligatură transformă discurile solide de diamant CEV RUBI în discuri universale ideale pentru tăierea plăcilor, a gresiei escaladate și a porțelanului.



Discurile de diamant CEV, la fel ca altele, sunt ideale pentru locuri de muncă unde constructorii de plăci profesionale folosesc diferite tipuri de plăci ceramice.


Folosind un disc universal cu diamant, cum ar fi CEV, economisiți timp petrecut pentru înlocuirea discurilor atunci când schimbați materialul pentru tăiere. Utilizând astfel de discuri, obținem raportul optim între calitatea și eficiența tăierii atunci când tăiem orice tip de material ceramic.


Lamelele de diamant CEV RUBI au o margine de tăiere solidă, care oferă șanțuri profesionale pentru tăierea tigla cu tăiere de înaltă calitate.


Roțile din diamante CEI RUBI sunt ideale pentru tăierea oricărui tip de plăci ceramice cu o grosime de până la 25 mm.


Marginea de tăiere continuă cu discuri CSV RUBI care conține diamant este conectată la miezul discului prin sudură cu laser, ceea ce garantează calitatea și siguranța.


În gama de discuri diamantate, RUBI oferă profesioniștilor două tipuri de calitate: PRO și SUPERPRO.


Roțile PRO sunt cea mai bună valoare pentru bani.


SUPERPRO discotează cea mai bună opțiune pentru o muncă mai solicitantă.


RUBÍ a menținut întotdeauna un dialog direct cu agenții de prelucrare a plăcilor. Pentru noi, acest lucru pare vital. Prin acest contact direct avem toate instrumentele pe care le oferim profesioniștilor, produse inovatoare care pot rezolva problemele care apar zilnic.

Caracteristici
  • Diametrul exterior
    250mm
  • Grosimea segmentului de disc
    2,2 mm
  • Înălțimea segmentului de disc
    7 mm
  • Diametrul interior
    25,4 mm